Werkzaamheden

Op deze pagina vindt u de werkzaamheden van Jory Schilderwerken.
Jory schilderwerken verzorgt het schilderwerk voor particulieren, bedrijven, instellingen, scholen,vereniging van eigenaren etc.

Jory schilderwerken is gespecialiseerd in het totale onderhoudsschilderwerk en verricht zijn werkzaamheden in Gelderland, Noord Brabant, Utrecht, (Noord) Limburg, Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor meer informatie en of een geheel vrijblijvende offerte, kunt u direct via onze website een aanvraagformulier invullen.


Interieur

Het schilderen van alle voorkomende objecten en ondergronden, passende plafond- en wandafwerking. Kleur- en materiaalkeuze zijn van groot belang. Een naar uw wensen ingericht interieur zal de kwaliteit van wonen zeker verbeteren. Laat u adviseren over de nieuwste materialen en kleuren.

Lees verder

Exterieur

Al het buiten schilderwerk met gebruikmaking van de juiste professionele kwaliteitsprodukten, de benodigde technische gegevens en een gedegen advies. Goed schilderwerk aan de buitenzijde van uw woning geeft meerwaarde aan uw kostbare bezit en verdient zich op termijn zeker terug

Lees verder

Decoratieve technieken

Verschillende soorten verftechnieken: zoals sponstechnieken, dep en wikkeltechnieken, sjabloneren, tamponeren, whitewash, muurschilderingen(kinderkamers) marmerimitaties.(schouwen,vensterbanken etc.)

Lees verder

Plafondafwerking en wandafwerking

Alle afwerkingen zijn mogelijk. Na de desbetreffende ondergrond bekeken te hebben kan er worden vastgesteld wat voor soort wandafwerking bij u toegepast kan worden. Soorten wandafwerkingen die wij verzorgen zijn o.a. behang, glasweefsel, kwarts/structuurverf, spuitwerk, latex.

Lees verder

Meerjarenplanning

Voor elk uitgevoerd project kan een meerjarenplan worden opgesteld.

Lees verder

Kleuradvies

Heeft u moeite met het zoeken van een passende kleur, Jory helpt u hier graag mee!

Lees verder

Advies op maat

Preventief en periodiek onderhoud Voorkomen is beter dan genezen. Het tijdig schilderen van uw huis is van belang. Hiermee voorkomt u dat er schade en gebreken aan het schilderwerk ontstaan. Hetzij mechanische beschadigingen en schade als gevolg van weersinvloeden. Jory Schilderwerken voorziet u van passend advies. Tevens kunnen wij u een meerjarenplan bieden. Verftechnisch advies...

Lees verder

Winterschilder

Tekst nog invullen

Lees verder

Neem direct contact op

Jory Schilderwerken
Weikesstraat 21
5335 LE Alem
Telefoon: 0611011430
Email: info@joryschilderwerken.nl

Facebook
Email
Bel me
Het weer in onze regio
14 april 2021, 10:50
0.9
°C
4
km/h
38
%
-0.3
Het weer in 's-Hertogenbosch
14 april 2021, 07:48
1.0
°C
4
km/h
39
%
-0.2

Acties

Op dit moment zijn er geen speciale acties


Jory Schilderwerken   |   Design: MTDESIGN